Tel.: +36 47 513-001 Mobil: +36 70 322-2699 | 3950 Sárospatak, Eötvös út 7., Magyarország info@hotelfurmint.hu

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntöm Önt, a Hotel Furmint ***Superior tanszállodában és kívánom, hogy érezze jól magát nálunk.

Úgy hiszem, az idelátogatóknak is kedves ez a történelmi hangulatot árasztó, természetes szépségeivel megáldott környezetben fekvő város. Aki megfordult itt – legyen akár hazánk fia, vagy határainkon túlról érkező vendég –, szívesen emlékszik vissza az itt eltöltött napokra, hetekre. Mindezek igazolására ezer érvünk adódik, melyek ezer év alatt gyűltek össze.

Sárospatak az a város, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást. Aki a kultúra értékei, a múlt relikviái iránt érdeklődik, bőséges kínálatot találhat városunkban, miképpen az is, aki a Végardó gyógyfürdőben keres enyhülést, gyógyulást és kikapcsolódást. Mindehhez igyekszünk teljes komfortérzetet biztosítani szállodánkban. Sárospatak történelmi belvárosát és egyedülálló látnivalóit (középkori vár, az Eszterházy Károly Egyetem Comenius Campusának épülete, a Református Iskolák épületei, stb.) megismerve élményekkel gazdagodva kíván majd újra ellátogatni hozzánk. Sárospatak környéke világhírű bortermelő vidék, a várost körbeölelő napsütötte lankákon érlelődnek a világhírű Tokaji Aszú, Szamorodni és Furmint alapanyagát adó zamatos szőlőfürtök.
Bővebb információkat kaphat városunk rendezvényeiről és a különböző kikapcsolódási lehetőségekről a http://sarospatak.hu/rendezvenyek/ honlapon illetve a Tourinform irodában a Szent Erzsébet utca 3. szám alatt.

Nagyon örülök, hogy tanszállodánkat választotta! Szolgáltatásainkkal szeretnénk megerősíteni választásában. Kérem, vegye igénybe a szálloda valamennyi szolgáltatását, és bizalommal forduljon munkatársainkhoz.

Üdvözlettel:
Dr. Vas István
igazgató

Hotel Furmint melletti érvek

Akciós árak

Biztonságos foglalás

Kezelje foglalásait online

3 nyelven beszélnek

Hotel Furmint felszereltsége

Kültéri egységek

grillezési lehetőség
kert

Internet

Ingyenes! A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

u

Általános

légkondicionálás
összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó
fűtés
nemdohányzó szobák

Házi kedvencek

Háziállatok nem szállásolhatók el.

Parkolás

Ingyenes! Ingyenes privát parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás szükséges).

Beszélt nyelvek

magyar
angol
német

Szolgáltatások

napi takarítás
közös társalgó | TV szoba
poggyászmegőrzés
fax | fénymásolás
tárgyaló | rendezvényterem

Kövessen minket a Facebook-on

FaceBook